SoundCloud

Inquiries

For Inquiries, see down below, the footer of the page

Friday, September 18, 2009

Beyond Clubbing.com - I gotta feeling that Audioknob is gonna win!

Beyza Karayalçın sadece Türkiye‘de değil bir kadının tüm dünyada yapabileceeği en zor işlerden birini yapıyor.Erkeklerin egemen olduğu , seksist bir sektörde senelerdir kariyerini birinci sınıf djler arasında devam ettiriyor.

Djlikte bu kadar tanınmasının sebebi tabii ki sadece renkli kişiliği değil.İyi müzik çalması,prodüktörlük yeteneği ve hepsinden önemlisi inatçılığı.Geriye dönüp baktığınızda 1997′den bu yana halen djlik yapan çok az insanın kaldığını görürsünüz. Bu kişilerin hepsi ofis tarzında işlere daldılar.

karate kid

DJ Beyza senelerdir dinlettiği müziği daha iyi yapabileceğine inandığından olsa gerek eşi Cüneyt Karayalçın ortaklığında ”Audioknob”u kurdu. ”Audioknob” projesinin tek bir amacı var. Kaliteli müzik üretip, başarılı remixler yapmak.

Black Eyed Peas’in Beatport’taki yarışmasına katılmışlar.419 oyla 4.sıradalar.Bizde ilk 4′ü sizin için dinledik.

1-I got a feeling (Monosurround remix) Monosurround bir önceki yarışma ”Depeche Mode -Peace” remixinin kazanan ikilisi.Tanınıyorlar,aldıkları oyların çoğu bu sebeple onlara gitmiş .Ama I gotta feeling’e yaptıkları remix ”Peace”i arattırıyor.Yaptıkları müzik kulaklarımızı tırmaladı.511 oy.

2-I got a feeling (Steed Watt remix) Bu cheesy euro dance müziğin listede ne işi olduğunu anlayamadık.Parçada bütünlük yok,sürekli alakasız bir şekilde değişiyor ve 5.sınıf dans parçalarından tam kopmalık,uyuşturucu müziği dedikleri bu olsa gerek.456 oy.

3-I got a feeling (Minimal Project remix) Bu yukarıdaki bahsettiklerimizden daha iyi.Yinede parçanın orjinalliği tamamen gitmiş.Çoçuklukta kullandığınız Casio marka org sesleri var :) 454 oy

Bu sıkıcı remixleri dinlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

4-I got a feeling -(Audioknob remix) Bizce hakikaten süper bir prodüksüyon.Belli ki cidden kafa patlatmışlar zira remixte vokalleri kulanacaksanız parçayı remixlemek oldukça zor.

Will I am’in vokalleri parçanın üzerine harika bir şekilde serpiştirilmiş.Şarkıyı söyleyen 3 farklı kişi var.Audioknob 3 farklı şarkıcının vokalini enfes bir şekilde kendi yaptıkları müziğin üzerine oturtmuşlar. Parçada ayrıca rap var,nakarat kısımları çok zor birde Will I am ”uuuu” diyor uzun uzun. Parçanın orjinaline en yakın, en çok birinciliği hak eden remix hakikaten bu olmuş. Lütfen kendiniz dinleyip karar verin.

419 oy. http://www.beatportal.com/remix/detail/bep-i-gotta-feeling-audioknob-remix/

Audioknob remixini Audioknob oy istedikleri için değil,remixler arasında en iyisi olduğu için oy vermelisiniz.

Nasıl oy vereceğinizi burada bir güzel anlatmışlar.http://audioknob.weebly.com/turkce.html